Notranje žaluzije

Notranje žaluzije nudijo zaščito pred neželenimi pogledi, svetlobo in sončnimi žarki. Odlikuje jih vrhunski design tako, da imajo tudi dekorativno funkcijo. Vsa senčila so narejena po meri.

Izbirate lahko med veliko barvami in strukturami lamel: klasičnimi, matiranimi in perforiranimi lamelami ter lamelami v barvi imitacije lesa (več kot 60 barv).

Nudimo pestro izbiro barv profilov, tudi v imitaciji lesa.

Verižica in plastični deli so prilagojeni barvi mehanizma.

Izberete lahko tudi zatemnitveno izvedbo (luknjice na lamelah so zvrtane bolj zadaj, lamele se prekrijejo, ker so brez luknjic pa čez ne prehaja svetloba).

Žaluzije lahko naročite v naši spletni trgovini.

Notranja senčila KLASIK

Klasične žaluzije so notranja senčila narejena iz aluminij lamel ter jeklenih profilov. Zgoraj in spodaj sta jeklena profila z mehanizmom (19 x 27 mm), ki držita in upravljata lamele, katere se dvigujejo s pomočjo vrvice, ki se z dvigovanjem podaljšuje. Ko so žaluzije dvignjene vrvico lahko navijemo na »gumb«, ki je pritrjen na okensko krilo poleg žaluzije.

Lamele se obračajo s pomočjo palčke, ki je lahko kovinska (bela ali čokoladno rjava) ali plastična (prozorna). Tako je kovinska palčka pri vseh barvah bela le pri žaluzijah z rjavim profilom je rjava.

Izbiramo lahko med različnimi barvami profilov (približno 10 barv) in lamel (več kot 60 različnih barv).

Možna je izdelava nepravilnih oblik (naročilo preko maila). Poleg žaluzij so že priloženi nosilci za stropno montažo.

notranje žaluzije

Senčila za okna ISOLINE

Senčila za okna ISOLINE so aluminijaste žaluzije modernega dizajna in enostavnega upravljanja. Sestavljene so iz zgornjega profila ali t.i. maske, ki pokriva del okenskega krila ter iz spodnjega profila, ki drži skupaj lamelice.

Naklon ter dviganje in spuščanje notranje žaluzije se upravlja s pomočjo verižice – monokomande, ki ne glede na višino dviganja oz. spuščanja ostane enako dolga. Ko senčila za okna postavimo v željeno pozicijo, jo zataknemo v plastičen nosilček, ki se montira na okensko krilo (priložen).

Notranja senčila ISOLINE se od klasičnih razlikujejo po izgledu in načinu upravljanja. Odlikuje jih ravna maska zgoraj, ki prekrije profil velikosti 25 x 25 mm. Verižica je vedno enaka dolga in zato ne pristane na okenski polici oz. je ni potrebno navijati na t.i. »gumb«. Posebej primerne so za PVC okna, tudi tista z malo steklitvene letvice, saj je zraven priloženih 6 distančnikov, ki jih lahko podložite pod masko, da je žaluzija nameščena naravnost.

Prednost tipa ISOLINE je, da so vsi pritrdilni elementi skriti , ker se senčila za okna upravlja z verižico pa omogoča tudi enostavno regulacijo svetlobe v prostoru.

Nepravilne dimenzije pri tem tipu niso možne.

Notranje žaluzije ISOLINE PRIM

Notranje žaluzije PRIM so aluminijaste notranja senčila modernega izgleda pri katerih je čez kvadraten profil 25 x 25 mm nameščena zaobljena maska. Sestavljene so iz zgornjega profila in t.i. maske, ki pokriva del okenskega krila ter iz spodnjega profila, ki drži skupaj lamelice. Naklon ter dviganje se upravlja s pomočjo verižice – monokomande, ki ne glede na višino dviganja oz. spuščanja ostane enako dolga. Ko notranje žaluzije postavimo v željeno pozicijo, jo zataknemo v plastičen nosilček, ki se montira na okensko krilo (priložen).

Notranje žaluzije PRIM se od klasičnih razlikujejo po izgledu in načinu upravljanja - verižica je vedno enaka dolga in ne pristane na okenski polici oz. je ni potrebno navijati na t.i. »gumb«. Posebej primerne so za PVC okna, tudi z malo steklitvene letvice, saj je zraven priloženih 6 distančnikov, ki jih lahko podložite pod masko, da se žaluzija izravna.

Žaluzija ISOLINE PRIM se od modela ISOLINE razlikuje tudi po tem, da je pri tem modelu možna izbira zavore. Zavora je posebej primerna za uporabnike, ki žaluzijo večkrat dvigajo in spuščajo, ker verižice ni potrebno zatakniti v nosilček, ampak v željenem položaju ostane na mestu.

Prednost tipa ISOLINE PRIM je, da so vsi pritrdilni elementi skriti , ker se žaluzije upravlja z verižico pa omogoča tudi enostavno regulacijo svetlobe v prostoru.

Nepravilne dimenzije pri tem tipu niso možne.