Soltis

Pod blagovno oznako platna Soltis se opredeljuje platno, ki izpolni želje zahtevnega uporabnika, pa naj bo to v poslovnem ali v privatnem okolju. Soltis platno je patentirano s strani podjetja Ferrari in je iz 100% recikliranega materiala. To daje platnu trajnost in dolgo življenjsko dobo. 

Soltis blago absorbira in odbija kar do 97% sončnega sevanja. Garantirana je tudi optimalna vidnost z zunanje strani. Vaša tenda bo dobila drugačen, lepši videz.

Soltis blago izjemno dobro zadržuje toploto in notranjemu prostoru daje neverjetno toplotno zaščito. Pod vašo tendo se boste počutili sveže. Ne le zunaj, tudi v notranjosti prostorov boste začutili znižanje temperature. 

Soltis 92 je izredno tanka tkanina, ki je prevlečena z izredno tanko komaj 0,32mm plast PVC materiala, zaradi PVC mreže je Soltis izjemno prožen. Ker je Soltis tako tanek ima, ko je navit na cev premer manjši kot navadno akrilno platno.   

Soltis blago prenese izjemno velike temperaturne razlike. Izjemno velika je tudi odpornost proti vetru. Najpogostejša vgradnja platna soltis je na navpične tende. Primerna za razne roloje. Zadnje čase soltis platno navijamo tudi na klasične ali kasetne tende. 

TEHNIČNE ZNAČILNOSTI PLATNA


 

TEŽA [m2] 420g/m2 
ŠIRINA  177 cm
NATEZNA TRDNOST  310/210daN/5cm 
NAT. TRDNOST NA KOS 40/20daN/5cm 
VNETLJIVOST  M1 (F) NFP 92.503
DEBELINA 0,45 
KAKOVOSTNI RAZRED ISO 9002