Tende - markize

 

Večina tend v naši ponudbi je del programa italijanskih proizvajalcev BAT in KE. Oba proizvajalca odlikujejo, kvalitetni ter oblikovno dovršeni izdelki. Na tende nudimo garancijo do 10 let.

VSA SENČILA NAREDIMO PO MERI, v lastni delavnici. S proizvajalcem BAT imamo dolgoletne izkušnje, zato dobro poznamo njihove sisteme za senčenje. Proizvodi, ki jih nudimo so dobro preizkušeni in kvalitetno narejeni. Nudimo različne pogone za tende, ki so lahko ročni ali pa avtomatizirani ( elektro motor ). 
Vse tende imajo CE certifikat. 

Sestavni deli in materiali večine naših tend: 

  • Kasete, profili, nosilci, nosilci rok in osovin so narejeni iz aluminija, ki je elektrostatično prašno barvan
  • Kvadratne cevi so pocinkane in prašno barvane
  • Navijalne cevi Rollerbat
  • Standardno ponujamo roke s povezovalno verigo, opcijsko brez doplačila pa tudi s povezovalnim trakom
  • Vsi vijaki so nerjaveči

Za senčenje uporabljamo akrilna platna avstrijskega proizvajalca Sattler. Odlikuje jih izjemna kvaliteta, kot dokaz vzemimo njihovo 5 letno garancijo na vsa platna. Nudimo tudi izredno kvalitetna akrilna platna proizvajalca Dickson, za katera nudimo 10 letno omejeno garancijo. Široka barvna paleta pri obeh proizvajalcih! Na zalogi imamo tudi različne druge materiale kot je npr. Soltis in Screen platna.

Sestavni deli tend so dobavljivi v beli RAL9010, srebrni RAL9006, bež RAL1013, Antracit in vseh ostalih barvah po RAL lestvici.

Montaže izvajajo usposobljeni monterji z veliko izkušnjami. 

Za vse tende nudimo brezplačno izmero in svetovanje na vašem domu, po skoraj vsej Sloveniji. 

Garancijski roki do 10 let!