Plise senčila
Plise senčila so primerna za senčenje vseh vrst oken, vključno s strešnimi okni in zimskimi vrtovi. Plise senčila so izredno uporabna, saj dobro ščitijo pred soncem, enostavno se jih čisti in s tem tudi lahko vzdržuje, poleg tega pa so zelo priročna, saj majhne dimenzije senčil omogočajo enostavno montažo. Možna je tudi kombinacija senčil s klasičnimi zavesami, kar pomeni, da so plise senčila, poleg osnovne dekorativne funkcije, še izjemno funkcionalna.

 

Senčila so narejena iz dveh alu profilov, vmes pa je vpeta tkanina v obliki harmonike. Širina profilov in blaga senčila (ko je zloženo) je 20mm. Profili so različnih oblik in barv. Vsi profili so prašno barvani ali eloksirani - za izredno dolgo življensko dobo. Na voljo je pestra izbira tkanin za senčila. Plise senčila lahko nadomestijo zavese, so dekorativni element in hkrati senčilo.

Na voljo različnih izvedbah:

- Klasično - za pritrditev na zasteklitvene letve okna ( pokrijemo stekleno površino )

- Za strešna okna - dodamo nylon/laks vodilo

- Izvedba "brez vrtanja" - na okensko krilo nataknemo vzmetne nosilce za plise ( brez vrtanja )

- Na voljo tudi stenski nosilci.

 

  

 

Vabljeni v našo spletno trgovino, kjer lahko preverite pestro ponudbo plise senčil. KLIK. Na stalni zalogi imamo 57 vzorcev, dobavljivih pa je še nekaj 100 različnih barv in tipov plis.