Elektromotorji Nice

Nice je italijanski proizvajalec elektromotorjev in je tretji največji svetovni proizvalalec na tem področju. Podjetje zelo pogosto predstavlja nove produkte in rešitve na področju avtomatizacije senčil. Zaradi kvalitete, zanesljivosti in vedno večjo izbire smo se odločili da v svoje produkte vgrajujemo predvsem elektromotorje proizvajalca Nice.

Nudimo celoten program elektromotorjev za senčila (tende, rolete,...) ter pripadajoče dele kot so daljinski upravljalci, senzorji in podobno. Na zalogi imamo vedno kar nekaj različnih modelov moči 30 in 50Nm. Razne motorje ki jih ni na zalogi lahko dobavimo v kratkem času saj imamo dobave iz tovarne praktično vsak teden.

AKCIJA - 99,00 EUR - elektromotor za tendo - klasičen elektromotor moči 30 Nm, primeren za tende z dvema rokama iztega do 310 cm, upravljanje s stikalom ali tipkalom (ni vključeno). V ceni je vključen DDV po znižani stonji 9,5 %. Cena z 22 % DDV je 120,79 EUR. Znižana stopnja se lahko uporabi kadar gre za nakup za stanovanjsko uporabo v kompletu s tendo.


OPOMBA: NE DOBAVLJAMO ZA OSTALE SISTEME NADZORA KOT SO GARAŽNA VRATA IPD.