Pergotende klasične - ravne

Klasične PERGOTENDE so narejene pretežno iz aluminija, kateri je barvan s postopkom elektrostatičnega prašnega barvanja, kar zagotavlja dolgoletno obstojnost. Profili, ki nosijo platno, so uležajeni s krogličnimi ležaji. Pogon je preko zobatega jermena, ki ima lastnost, da se ne razteguje z dolgoletno uporabo.

Prekrivalo je običajno iz 3-slojnega PVC-ja s termoizolacijskim slojem, ki prepreči prehod vročine. Hkarti je popolnoma neprosojno in zato odbija 100% sončnih žarkov. PVC tudi nudi 100% UV zaščito. Platno je vedno iz enega kosa, zato ne more priti do težav s tesnjenjem vode. Platno je samougasljivo. Opcijsko so na voljo tudi druga platna.

Žleb za vodo je standarden del, ravno tako stranska tesnila, ki preprečujejo izliv vode s strani.

Sprednji in stranski roloji, ter trikotnik so opcijski. Na voljo je tudi dodatna streha, ki pokrije platno, ko je tenda zaprta. Streha je iz valovite pločevine ali iz alu sendvič plošč.

Pergotende poganja elektro motor. Upravljanje je s stikalom, z daljinskim upravljalnikom ali opcijsko s pametnim telefonom. Možna je integracija LED svetil, dimmerja za regulacijo jakosti svetlobe. 

OPCIJE POSTAVITVE

Klasična pergotenda

Klasična pergotenda - viseča

 Klasična pergotenda - dvodelna

 Klasična pergotenda - dvodelna viseča

 

DIMENZIJE

  Največja možna dimezija
Širina x izteg        
Enojni modul
( 2 nogi )
450 x 1100cm
Dvojni modul
( 3 noge )
900 x 1100cm
Trojni modul
( 4 noge )
1300 x 1100cm