Pergotende

Pergotende so novost na tržišču. Uporabljajo se za zaščito pred soncem in dežjem ter v kombinaciji s starnskimi roloji tudi pred vetrom, mrazom in neželjenimi pogledi. Primerne so za večje izvedbe. Odlikujejo se predvsem po preprostem delovanju, visoki odpornosti na veter in dež. Odvisno od dimenzije, so pergotende odporne do 11. stopnje po Beaufortovi lestvici, kar ustreza hitrosti vetra do 117 km/h.  V primerjavi s tendo z nogami se pri nagubani tendi zložijo tudi profili kateri nosijo PVC platno. Zaradi tega ima zaprta tenda relativno malo vidnih in s tem motečih profilov.

Pergotende so v osnovi narejene iz aluminijastih profilov ali iz kombinacije lesa in aluminijastih profilov. Pomik platna zagotavlja sistem profilov na vodilnih kolesih ( ležajih ), kateri s pomočjo jermenice tečejo po vodilih.  Odpiranje in zapiranje je pri manjših izvedbah lahko ročno, običajno pa z vgrajenim elektro motorjem. Vsi uporabljeni materiali so nerjaveči ( tudi vijaki ).

Na pergotende nudimo do 5let garancije!

Če projektirate, gradite ali prenavljate objekt, vam priporočamo brezplačno svetovanje, ker je v nekaterih primerih potrebna priprava nosilcev pred izvedbo fasade.

Stanovanjski objekt Bohinjska Bela
Stanovanjski objekt Mozirje
Stanovanjski objekt Moravče
Stanovanjski objekt Medvode
Gostinski lokal Harvey Norman Ljubljana BTC
Stanovanjski objekt Krško
Gostinski lokal "Kocka" Kranj
Stanovanjski objekt Kranj
Stanovanjski objekt Koper
Stanovanjski objekt Kamnik
Apartmaji Triglav, Stara Fužina Bohinj
Penzion letališče Murska Sobota